Lifestyle

Roxana Hulpe a avut grețuri „oră de oră” în primele luni de sarcină

Roxana Hulpe (32 de ani) a mărturisit că a avut grețuri „oră de oră” în primele luni de sarcină. Vedeta PRO TV a spus că s-a confruntat cu ele din prima lună de sarcină. Nu suportă nici acum mirosul de mâncare și nici pe cel de jar sau de cosmetice. Cu toate acestea, nu se plânge și merge în continuare la muncă.


„Din discuțiile de până acum, când, recunosc, nu intram în profunzimea subiectului sarcină, știam că în primele luni sunt grețuri ușoare și trec. Eu încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră, nu mai suport nici acum niciun miros de mâncare, în special de jar, de cosmetice etc. Însă sunt oricum o norocoasă pentru că nu am fost nevoită să stau în pat, nu e o sarcină toxică. Au fost doar problemele organismului cât s-a acomodat cu schimbările.

Dar este bine, pentru că merg în continuare la muncă, la redacție, merg pe teren la filmări și în weekenduri sunt la pupitru, la știri. Pot face toate aceste lucruri și mă bucur. Acum sunt mult mai bine comparativ cu primele 3-4 luni, dar problema cu mirosurile persistă. Simt, de pildă, automat dacă un coleg la muncă și-a schimbat parfumul ori crema de corp și deschid toate geamurile. În casă folosim doar produse fără miros și se gătește foarte rar, iar atunci, cu toate geamurile deschise larg”, a povestit Roxana Hulpe, potrivit viva.ro. „Evident că brăduțul de mașină e spaima mea”, a mai spus râzând.

Mama ei îi trimite mâncare, pentru a-i satisface poftele

Din câte se pare, Roxana nu prea gătește. Astfel, mama ei îi trimite mâncare, din Cluj. Este felul în care reușește să o răsfețe chiar și de la distanță.
„În primele 5 luni, cât au fost și grețurile, am mâncat foarte mult, fiind cumva o scăpare, dar nu m-am îngrășat tare, recuperez acum din plin. Sunt bine, sarcina e bine, asta contează cel mai mult și mă las răsfățată de mama, care îmi trimite mâncare de la Cluj, de acasă, aproape săptămânal”, a adăugat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button