Lifestyle

Richard Gere, spitalizat de urgență

Richard Gere, spitalizat de urgență
Actorul american Richard Gere, în vârstă de 73 de ani, a fost spitalizat de urgență în timpul vacanței pe care o petrece în Mexic. Starul de la Hollywood acuza de mai multe zile o tuse puternică, care s-a dovedit a fi de fapt un simptom al pneumoniei.

Gere se afla în vacanță, alături de soția sa Alejandra și de copiii lor. Ei trebuiau să sărbătorească a 40-a aniversare a Alejandrei.
Pe o postare în care Alejandra se plimba pe plajă ținându-se de mână cu unul dintre copiii lor, ea a scris:
Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere… după aproape 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă în familia noastră, astăzi, în sfârșit, mă simt mult mai bine!
Richard Gere, spitalizat de urgență. Starul a stat internat o noapte în spital, unde doctorii i-au acordat un tratament adecvat, inclusiv antibiotice, conform TheSun.co.uk.

Apoi, medicii au fost de acord să îl externeze, pentru a se putea recupera acasă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Cică dacă-și face „boost”-ul și rapelul la „boost” își va reveni. Faițăru se preocupă de sănătatea celor săraci cu duhul.

Back to top button