Lifestyle

„Regele audiențelor” poate trăi și doar din chirii

  • dannegru_2.jpg
 

După ani la rând în care a fost implicat în cele mai mari proiecte ale postului TV Antena 1, Dan Negru a declarat că în această perioadă de criză poate trăi și doar din banii obținuți din chirii și că nu este genul care să accepte orice tip de emisiune.

„Regele audienţelor”, așa cum a fost numit de-a lungul timpului, este conștient de consecințele pe care va trebuie să le îndure imediat cum se va termina pandemia de coronavirus.

„Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe. Dar, dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla «Regele audienţelor», e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune”, a declarat el pentru click.ro.

Dan Negru și-a investit banii obținuți din proiectele TV, iar acum vede rezultatul.

„Am mai multe blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a mai spus Dan Negru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare