Lifestyle

Ramona Olaru, în culmea fericirii!

Ramona Olaru este în culmea fericirii după ce și-a cumpărat apartament. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a stat mai mulți ani în chirie, înainte de a face acest pas important. Ramona Olaru își ține fanii la curent cu multe momente speciale din viața ei. Nu a făcut excepție nici de această dată.

Asistenta TV este mai fericită ca niciodată cu achiziția pe care a făcut-o. Pe rețelele de socializare, Ramona Olaru a făcut un videoclip în care le-a arătat fanilor ei cum semnează actele pentru apartament.


„A venit momentul! Ca să ne înțelegem… pentru prima dată și în sfârșit după atâția ani de stat în chirie și de muncă multă, în sfârșit apartamentul meu, casa mea. Mamă, Doamne, câte am de semnat, dar nici nu mă deranjează că semnez atât de multe. Am întâlnit cei mai minunați oameni în această cursă și cu siguranță o să fie una și mai lungă când o să ne apucăm să amenajăm de la zero totul, ca să fie așa pe stilul meu”, a spus Ramona Olaru.


„Să știți că n-am mai simțit de mult așa emoție. Am ținut mai pe liniște acest subiect, am zis acum câteva luni bune că spre finalul anului s-ar concretiza acest aspect. Gata! S-au semnat actele, am achiziționat practic prima mea casă, apartament. Acum o să înceapă toată nebunia și o să vă țin la curent cu tot ce fac, cum o să-l aranjez. Locul meu! Îmi vine să plâng, că numai eu știu câte au fost până acum… câți pași, câte milioane de pași în toți anii ăștia. Haide, să fie bine!”, a adăugat ea.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button