Lifestyle

Radu Mazăre SE CĂSĂTOREȘTE după gratii!!!

 

Anunțul a fost făcut de Mihai, fratele fostului primar al Constanței, într-un interviu acordat pentru Mediafax.

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului… După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat. Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”, a declarat Mihai Mazăre.

Roxana Valentina Mihalache este iubita lui Radu Mazăre. Fost fotomodel, ea l-a însoțit pe acesta în perioada în care era fugit în Madagascar. Relația lor durează de 10 ani.

Radu Mazăre, despre care se vehiculează că va fi transferat, de la Rahova, la Penitenciarul Poarta Albă, a fost condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor unor plaje din stațiunea Mamaia. El mai are două condamnări, nedefinitive, care însumează 16 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare