Lifestyle

Prima ediție a Festivalului Massif în Poiana Brașov / Ultimele informații date de organizatori

Prima ediție a Festivalului Massif în Poiana Brașov.

În două săptămâni începe Festivalul Massif, un concept nou de divertisment, menit să transforme Poiana Brașov în cea mai mare petrecere pe care poți să o trăiești la munte cu prietenii tăi și prietenii prietenilor tăi.

În week-end-ul 3-5 martie, Poiana Brașov devine astfel cea mai mare zonă de distracție pentru toți cei care iubesc iarna, muzica și vibe-ul de festival.

Peste 12.000 de oameni sunt așteptați în fiecare zi la primul festival care transformă o stațiune montană într-o petrecere de proporții epice. Pentru ca evenimentul să decurgă conform așteptărilor, organizatorii au pregătit o serie de sfaturi.

Prima ediție a Festivalului Massif în Poiana Brașov

Organizatorii Massif le recomandă fanilor care sunt cazați în Brașov, dar și celor care locuiesc în oraș să nu folosească mașina personală pentru a ajunge la festival și să utilizeze mijloacele de transport public.

Cei care vin din București sunt sfătuiți să aleagă trenul ca și mijloc de deplasare spre Brașov, pentru a evita traficul de pe Valea Prahovei.

Organizatorii, împreună cu autoritățile locale, vor pune la dispoziția fanilor autobuze și microbuze care vor face zilnic, în perioada festivalului, transferul participanților din Brașov în Poiana Brașov, precum și din stațiune înapoi în oraș. În zilele următoare vor fi publicate programul și stațiile mijloacelor de transport.

De asemenea, pentru a se bucura de și mai multă distracție la munte, participanții sunt așteptați în oraș, dar și în stațiune, începând cu data de 2 martie.

Festivalul se deschide în fiecare zi la ora 12.00 și se închide după miezul nopții. 

Prima ediție a Festivalului Massif în Poiana Brașov

Massif va avea 6 scene, amplasate în mai multe zone din Poiana Brașov. 3 scene vor fi în Massif Winter Village, la baza Pârtiei Bradul, iar alte 3 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile NUBA CHALET, YAGER CHALET și KUPA APRES-SKI BAR.

Programul pe zile și ore

  Organizatorii au anunțat programul pe zile și ore la Festivalul Massif. Astfel, fanii pot verifica deja lista artiștilor lor preferați și scenele pe care ei vor urca. 

  VINERI – 3 MARTIE, printre headlinerii anunțați, vor fi prezenți:

  •          Grasu XXL – 17.40

  •          Delia – 19.00

  •          MATTN – 20.15

  •          Dimitri Vegas – 21.15

  SÂMBĂTĂ – 4 MARTIE, printre headlinerii anunțați, vor fi prezenți:

  •          Killa Fonic – 16.20

  •          Inna – 17.25

  •          Kadebostany – 18.15

  •          Quintino – 20.45

  DUMINICĂ – 5 MARTIE, printre headlinerii anunțați, vor fi prezenți:

  •          Deliric x Silent Strike – 17.30

  •          Ian – 18.30

  •          MORTEN – 19.25

  •          Nicky Romero – 20.45

  Programul complet al Massif este disponibil pe site-ul festivalului și poate suferi modificări.

  Abonamentele pentru prima ediție Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com. Prețurile pornesc de la 79 euro plus taxe General Access și urcă până la 250 euro plus taxe pentru VIP. Tot pe site-ul festivalului, fanii găsesc și cazare în Poiana Brașov pentru perioada evenimentului.

  Peste 100 de artiști, trupe și DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 și 5 martie.


  Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

  Google Ads Whatsapp Channel

  Articole asemănătoare

  0 0 voturi
  Evaluarea articolului
  Abonaţi-vă
  Anunțați despre
  2 Comentarii
  Cel mai vechi
  Cel mai nou Cele mai votate
  Păreri in linie
  Vezi toate comentariile
  Barbu Gh.
  1 an în urmă

  Am citit pănă la „vibe”-ul. Prea mult. Totuși, ce mai o fi și aia „vibe”?

  VAX POPULI
  1 an în urmă

  Am auzit ca vor sa inchida Poiana pe perioada orgiei Massif.Pai la ce bordel cu faina pe nas va fi acolo,inchiderea este OBLIGATORIE.Si ursoaica a zis,ca ii ia pe aia doi mici si pleaca la mama,fiindca altfel Massif le va… Citeşte mai mult »

  Back to top button
  Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare