Lifestyle

Prezentatoare tv bătută în sediul televiziunii?!

  • FB_IMG_1638119603377_293009.jpg
 

Prezentatoarea TV Nasrin Ameri și fosta concurentă de la Survivor România Simona Hapciuc s-ar fi bătut în sediul Antena Stars, unde lucrau amândouă.

Simona Hapciuc ar fi intrat în baie, peste Nasrin și ar fi luat-o la bătaie. Cele două s-ar fi lovit cu pumnii și cu picioarele. Un coleg ar fi intervenit.
La fața locului a cost chemată o ambulanță, pentru Nasrin Ameri.

Relația dintre cele două nu era prea bună nici înainte.

„Nasrin va face plângere penală la Poliție după agresiunea la care a fost supusă”, au declarat surse din apropierea prezentatoarei de la „Star Matinal” (Antena Stars). În urma agresiunii, Nasrin Asmeri ar fi fost transportată la Spitalul Elias și ar fi promis că va ajunge și la INML pentru un certificat constatator de vătămare.
Simona Hapciuc neagă acuzațiile.
„Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, susține Simona Hapciuc, care a fost concediată după incident.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Nasrin Ameri se pregătește să devină mămică. Fosta prezentatoare de la Antena Stars va naște peste două luni. Ea va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel. Fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea a anunțat de… Citeşte mai mult »

Back to top button