Lifestyle

Peste 15.000 de oameni în a doua zi de Massif / Ce a spus INNA

Peste 15.000 de oameni în a doua zi de Massif. Au fost cu vreo 4.000 mai mulți decât în ziua precedentă. Printre aceștia s-au aflat și Allen Coliban, primarul Brașovului, și viceprimarul Flavia Boghiu.

INNA (foto) a bifat o premieră la Massif. A fost pentru prima dată când a avut o apariție live pe timpul zilei.

„Nu aveam inclus în lista de piese single-ul «Tu și Eu», dar a fost momentul acela în care toată lumea cânta și asta m-a convins. A fost o experință extraordinară pentru mine”, a declarat INNA.

Peste 15.000 de oameni în a doua zi de Massif

Un alt artist român care a generat euforie în rândul fanilor Massif a fost Killa Fonic. Duo-ul Kadebostany a completat lista artiștilor live cu un show impecabil. Fanii au regăsit succesele celor doi artiști elvețieni, dar și piese noi. Atmosfera de la mainstage a trecut la nivelul următor cu DJ set-ul olandezului Quintino – un maestru al stilului big room house. Cei doi membri ai proiectului Dirty Nano au avut o invitată surpriză. Giulia a urcat pe mainstage și a interpetat live cea mai nouă colaborare cu Dirty Nano, „Fumez Amintiri”.

Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Șaguna b2b Mike Kross au completat line-up-ul de la mainstage.

Pentru a doua zi consecutiv, scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) și Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage.

Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca și Otravă, The Hollygood Gang și David Ciente au făcut show-uri extraordinare. Același lucru s-a întâmplat și la Retro Fantesia, unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 și începutul anilor 2000.

Oamenii s-au distrat și la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i români, printre care și Dirty Nano.

Astăzi, în ultima zi a festivalului, pe scena principală vor veni MORTEN, Ian, Deliric x Silent Strike, Oscar alături de alți artiști și DJ români și internaționali.

De știut

Reamintim, în perioada festivalului Massif, în intervalul orar 11.00 – 01.00, accesul în stațiune pe ruta Brașov – Poiana Brașov este permis numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing.

Mijloacele de transport în comun circulă pe ruta Brașov – Poiana Brașov din 10 în 10 minute, în intervalul orar 08.00 – 01.00, pentru a facilita accesul la festival.

Mijloacele de transport în comun care circulă pe ruta Râșnov (Poligon – parcarea de la Cetate) – Poiana Brașov pleacă din 20 în 20 de minute, de la 8.00 la 00.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button