Lifestyle

Părăsită înainte de nuntă pentru că era grasă, s-a transformat până a devenit Miss Marea Britanie 2020! (Galerie FOTO)

  • miss.png
  • miss3.png
 

Suferinţa pe care i-a provocat-o iubitul ei, atunci când a părăsit-o chiar înainte de nuntă, pentru că era prea grasă, a ambiţionat-o pe o tânără de 26 de ani din Marea Britanie să slăbească enorm şi să se transforme într-o femeie seducătoare, câştigătoare a mai multor titluri de frumuseţe.

După ce a slăbit, Jen Atkin a început să participe la concursuri de frumuseţe, iar recent a fost aleasă Miss… Marea Britanie 2020. Nimeni n-ar putea crede că tânăra, considerată acum cea mai frumoasă femeie din UK, a fost cândva părăsită chiar înainte de nuntă.

Jen avea 240 de kilograme la vremea aceea și nu se gândea să slăbească. Ea s-a ambiţionat doar după ce logodnicul ei a părăsit-o din cauza asta.

„Încă sunt șocată că am câștigat. Sunt atât de fericită încât nu pot explica în cuvinte. Chiar nu îmi vine să cred. Când am început să fac asta a fost doar pentru amuzament, nu mi-am imaginat cât de departe pot ajunge. În urmă cu trei ani nici măcar nu mi-aș fi imaginat că pot deveni Miss Marea Britanie. Munca grea chiar este răsplătită. Să câștig această competiție a însemnat sfârșitul unui drum lung, dar minunat. Chiar dacă felul în care arăt s-a schimbat, personalitatea mea nu s-a schimbat și cred ca asta m-a ajutat”, a spus Jen Atkin, potrivit mirror.co.uk.

Mai multe poze – AICI! 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button