Lifestyle

Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București

Otilia Bilionera și-a cumpărat apartament în București, deși locuiește în Turcia, alături de logodnicul ei. Artista a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva săptămâni.


La mijlocul lunii august, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc, cu care formează un cuplu de aproximativ un an. Nunta va avea loc în Turcia și va fi în stil tradițional. Mirii nu au stabilit încă data nunții, dar Otilia Bilionera petrece mare parte din timp în Turcia, alături de iubit. În România vine doar pentru proiectele muzicale. Chiar și așa, ea a decis să-și ia o locuință în București.


„Da, m-am mutat deja în noul apartament. Eu mi-am cumpărat doar ca să am unde să stau când vin în București. Nu e neapărat un apartament mare, e mai micuț, mai practic (…). L-am amenajat frumos, e într-o zonă frumoasă, în Pipera, e aproape de orice. A fost destul de scumpuț, dar e bine că am avut de unde”, a spus Otilia Bilionera pentru Spynews.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button