Lifestyle

Octavia Geamănu s-a întors în redacția Antena 1, dar nu cu dreptul

Octavia Geamănu s-a întors la lucru, la Antena 1, dar nu a reînceput serviciul cu dreptul. Ea este în proces cu postul de televiziune. Iată ce a constatat după primele zile de când s-a reîntors în redacție.

„Constat totuși în continuare că sunt singurul prezentator care e chemat la program de 8 ore, de la 9-17. Ar mai fi colegul care a prezentat matinalul și face și jurnalul de la 12, dar e o excepție legată de concedii. Eh, mereu mi s-a spus că sunt mai specială chiar dinainte să prezint Observator Special, un jurnal special creat special pentru mine. Îmi vine și mie să râd, deși e oricum, mai puțin de râs. Comunicând astfel cu voi, citindu-vă mesajele, parcă marea devine mai liniștită. Așa că… rămâneți aproape. O să mai revin cu detalii de la fața locului”, a transmis ea în mediul online, potrivit libertatea.ro.

Octavia Geamănu s-a întors…


În iunie 2022, Octavia Geamănu a fost scoasă de la Observatorul Antenei 1. A susținut că angajatorul nu a anunțat-o din timp de schimbări. Prin urmare, l-a dat în judecată. Procesul ei cu Antena 1 este în curs.

„Oricine, indiferent de poziția pe care o ocupă ca angajat (de la cel care face curățenie la CEO, manager) poate fi mâine în locul meu. Vă spun sincer că dacă m-aș privi din exterior cum stau în redacție cu dorința de a munci așa cum prevede contractul, cum vorbesc cu colegii povestind despre viață și familii, copii și sentimente, relații și vacanțe, nici eu n-aș crede că am fost exclusă într-un mod atât de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator”, a povestit prezentatoarea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 luna în urmă

Sa-i sece de bani pe sienenistii lui ”Peste prajit”.

Citeşte şi...
Close
Back to top button