Lifestyle

Oana Zăvoranu, atac la adresa Adelei Popescu… „te «preocupi» doar dacă e pe caşcaval”

  • PCIMG_2022-05-22_20-34-42_296964.JPG

Adela Popescu a devenit ținta Oanei Zăvoranu, pentru faptul că publică filmulețe în care face reclamă ascunsă la scutece.

Oana Zăvoranu a declarat, în repetate rânduri, că nu suportă persoanele publice care primesc tot felul de lucruri gratis, în schimbul promovării unor branduri. Ea îi numeşte mocangişti”.

Au fost luaţi la rând Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Daiana Anghel, Adelina Pestriţu, iar acum Adela Popescu.

Printre altele, Oana a fost deranjată de faptul că soţia lui Radu Vâlcan nu a scris că e vorba despre un parteneriat plătit. 

Şi acum vine şi «celebra» care tot plătită e… «doar» ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i se oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te «preocupi» doar dacă e pe caşcaval. 
Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca… că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele «fierte» pe instagram şi coduri şi aronduri de la «dive».
Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi «vedeto». Auziţi, când o vedeţi pe «distinsa» pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta «vuitton». Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram, fiind citată de click.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button