Lifestyle

Oana Radu confirmă despărțirea de soț: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Artista a spus că nu este pregătită să dea detalii despre subiect, dar a confirmat despărțirea, după ce au apărut zvonuri pe acest subiect. Cântăreața a confirmat că ea și Cătălin Dobrescu nu mai formează un cuplu.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.
Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”
, a transmis Oana Radu, în mediul online.


Zilele trecute, Cătălin Dobrescu a făcut declarații despre acest subiect.
„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru Spynews.ro.

Oana și Cătălin s-au căsătorit civil în urmă cu aproape trei ani. El a fost cel care a ajutat-o pe artistă să slăbească din nou, după ce începuse să piardă iar lupta cu kilogramele în plus. „Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…) Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei? (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, mărturisea Oana Radu, în urmă cu ceva timp.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button