Lifestyle

O vedetă de la PROTV pleacă din țară

  • magdapalimariu.jpg
 

Una dintre cele mai importante figuri de la ProTV a anunțat pe Facebook că nu va mai prezenta rubrica meteo de la Ştirile ProTV. Este vorba de frumoasa jurnalistă Magda Pălimariu. Dat fiind că soțul său trăiește în Norvegia, Magda a decis să se mute și ea acolo, pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață, Ionuţ Eriksen. În prezent, acesta este președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene, CEO al unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria, scrie national.ro.

Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Vă îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu pe Facebook.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Marius, pe numele real, a plecat prematur din această lume și făcea parte din producția Protv-ului încă din anul lansării postului de televiziune, […]

Back to top button