Lifestyle

O femeie de 60 de ani a câștigat titlul de Miss Buenos Aires (galerie foto)

O femeie de 60 de ani, cu un aspect mult mai tânăr decât vârsta din acte, a câștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat pentru Miss Argentina. Alejandra Marisa Rodríguez este avocată și jurnalistă.


Sunt foarte încântată și onorată că am câștigat titlul de Miss Buenos Aires 2024. Vreau să le arăt tuturor femeilor că frumusețea nu are vârstă și că putem sparge bariere”, a declarat Rodríguez pe scenă, când a primit premiul.

M-am antrenat fizic, am lucrat la încrederea mea și mi-am îmbunătățit abilitățile pentru scenă. Am vrut să arăt că puterea feminină nu are limite”, a mai spus ea. Alejandra Marisa Rodríguez a spus că se antrenează de trei ori pe săptămână, practică postul intermitent, încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil și folosește creme bune pentru piele. Ea este divorțată și nu este implicată în nicio relație, fiind de părere că și acest lucru a contribuit oarecum la succesul ei pe scenă.


Cred că judecătorii mi-au văzut încrederea și pasiunea de a reprezenta femeile din generația mea. Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Univers Argentina 2024”, a spus ea. „Frumusețea nu are termen de valabilitate, pentru a fi frumoasă trebuie doar să ai încredere în tine și să fii autentică”, este părerea sexagenarei.

La sfârșitul anului trecut, a fost eliminată limita maximă de vârstă pentru participarea la Miss Universe, care era impusă din 1958. Începând cu acest an, competiția nu se mai adresează doar femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, ci tuturor celor care au împlinit vârsta legală, de 18 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button