Lifestyle

O cântăreață de muzică populară și-a ars rochia de mireasă în Sâmbăta Morților

o cântăreață de muzică populară și-a ars rochia de mireasă, de Sâmbăta Morților. După un divorț dureros, artista a decis să distrugă rochia pe care a purtat-o în ziua în care s-a căsătorit.
Cântăreața de muzică populară Mariana Cosmici a decis să distrugă și această amintire legată de fostul ei soț.


Înconjurată de cele mai bune prietene, ea a organizat un adevărat eveniment pentru a arde rochia. Despre nuntă, artista spune că nu a fost deloc una cu fericire.
„Am plâns mult la nunta mea, m-am simțit neglijată de către fostul meu soț. Nu doresc să îmi amintesc de acea zi, pentru că nu a fost așa cum își imaginează majoritatea femeilor, o zi frumoasă în care să te simți ca o prințesă”, a declarat Mariana Cosmici, la Antena Stars.


De Sâmbăta Morților, artista de muzică populară a decis să își arunce în foc rochia de mireasă, dorind să uite complet trecutul.
„Am reușit să scap de toate suferințele, mai ales pentru că am avut alături prietenele mele care au înțeles perfect prin ce am trecut. A fost o ocazie de bucurie, în special pentru că am avut sprijinul lor. Le mulțumesc și le iubesc și într-adevăr, mă simt mult mai bine acum”, a adăugat artista, citată de click.ro.


Ea a recunoscut că este implicată într-o relație, de această dată una care o împlinește.
„Da, am pe cineva. Pentru cei curioși – el va apărea și în videoclipul pe care urmează să îl lansez în această săptămână. Este o schimbare radicală.
Mă iubește și mă respectă, iar încrederea este cel mai important aspect pentru mine. Comunicăm foarte mult și suntem capabili să discutăm deschis orice problemă. Consider că suntem oameni maturi și gestionăm totul foarte bine”
, a concluzionat Mariana Cosmici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button