Lifestyle

Nunta Ioanei Ginghină a fost întreruptă de Poliție de trei ori

Nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice a fost întreruptă de Poliție de trei ori. Cei doi au ținut petrecerea în curtea casei, iar evenimentul a fost întrerupt de trei ori de polițiști.

„La nuntă a fost foarte frumos, am avut emoții și am zis că mă fac consultant de nunți. E complicat să faci acasă. Arăta superb curtea, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au venit, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea «Da, am constatat». Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur, cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau”, a povestit Ioana Ginghină la PRO TV.


Invitată recent la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a povestit despre nunta cu Cristi Pitulice. „M-am simțit ca Regina Toamnei”, a spus ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Clasei muncitoare nu isi prezinta politia scuzele. Dau cu amenzi in cetateni ca surdu in tobe.

Back to top button