Lifestyle

Nasrin se pregătește să devină mămică

Nasrin Ameri se pregătește să devină mămică. Fosta prezentatoare de la Antena Stars va naște peste două luni. Ea va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel. Fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea a anunțat de Dragobete că este însărcinată. Ea este în ultimul trimestru de sarcină și va duce pe lume un băiețel în luna iunie. Tot în iunie este născut și Milan, băiețelul nașilor ei de cununie.

„Mai am ceva până nasc, pe la începutul verii. Tot zodia gemeni va fi, ca Milan, fiul nașilor. Valentina deja a început să-mi dea sfaturi. Nașa la început îmi zicea cred că o să ai fetiță, dar ea a aflat înaintea mea că eu o să am băiețel.
Trebuia să știe cineva la gender reveal și au știut verișorii mei împreună cu nașa, că evident nașul știe tot. Valentina a și zis: «cum de nu m-am gândit că dacă nașa a făcut prima dată băiețel și tu trebuie să faci tot băiețel». Viitoarea o să fie fetiță!”, a declarat Nasrin, pentru click.ro.

Nasrin își dorește să nască pe cale naturală. Am luat în jur de 9-10 kilograme până acum, medicul a zis că e ok. Dar am de gând să mă opresc aici. (…) „Nu am nici un nume, nu am făcut nici o listă, cred pe ultima sută de metri o să aleg numele. Mă sfătuiesc deocamdată și cu nașii”, a mai spus graviduța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button