Lifestyle

Monica Seleș, măritată cu un miliardar de 81 de ani

Monica Seleș, măritată cu un miliardar de 81 de ani

Fosta jucătoare iugoslavă de tenis Monica Seleș, care la 16 ani devenea cea mai tănără câștigătoare la Roland Garros, iar până la vârsta de 20 de ani avea deja 8 titluri de Grand Slam în palmares, împlinește astăzi 49 de ani.

Cariera ei avea să cunoască o turnură dramatică în 1993, cu ocazia turneului de la Hamburg, unde avea meci cu Magdalena Maleeva și, în timp ce se odihnea într-o pauză dintre jocuri, avea să fie înjunghiată de un german, Gunter Parche, un șomer de 38 de ani. Acesta avea să declare că e un fan obsedat de Steffi Graf, marea rivală a Monicăi Seleș la acea vreme.

Parche n-a petrecut o zi în închisoare, întrucât justiția germană a declarat că nu este în deplinătatea facultăților mintale.

Seleș a revenit în circuit peste doi ani, reprezentând SUA: a mai câștigat un Grand Slam, la Australian Open, dar n-a reușit să își mai atingă potențialul ei maxim.

S-a retras definitiv din tenis în 2008, iar în 2009 Seles și-a lansat cartea Getting A Grip: On My Body, My Mind, My Self, care prezintă lupta ei cu depresia și tulburarea de alimentație (BED) după înjunghiere, diagnosticul de cancer și decesul tatălui ei și, în cele din urmă, viața ei după tenis.

Seles este căsătorită cu omul de afaceri Tom Golisano, un miliardar american care este mai în vârstă cu 32 de ani. Au început să se întâlnească în 2009, iar cei doi și-au anunțat logodna pe 5 iunie 2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button