Lifestyle

Misty și Keo au amânat din nou nunta

Misty și Keo au amânat nunta, din nou. Misty și Keo sunt împreună de peste opt ani și au o fiică.

„Planurile de nuntă nu merg. Le-am amânat. Nu am avut timp să mă ocup așa cum îmi doresc. Eu sunt cea care se ocupă, Keo nu prea are treabă cu organizările. Mă mai sfătuiesc cu el, îi cer păreri. Pentru el, căsătoriți sau necăsătoriți, e acelasi lucru. Pentru el sunt soție oricum. Mi-a zis să îi zic ziua și ora. În rest, am mână liberă, să fac și să aleg tot ce vreau. Mi-a zis orice mă face pe mine fericită, îmi știe gusturile și are încredere. Îmi face toate plăcerile și mie, nu doar Aryei. Ne spune mereu că el e fericit când noi două suntem fericite și că vrea doar să fim sănătoși”, a povestit Misty, pentru fanatik.ro.

Unul dintre motivele pentru care nu s-a putut ocupa de organizarea nunții a fost faptul că ba fetița, ba ea au avut viroză.
„De Revelion Keo a avut concerte la Iași și s-a întors acasă cu gripă. Am făcut și eu și Arya gripă, așa, pe rând, iar de atunci am avut luni de zile de viroze.Nu prea a răcit în primii 2 ani de viață, în următorii 2 ani de pandemie nu a răcit deloc iar lunile acestea parcă le-a făcut pe toate. Era bine câteva zile, după care 2 săptămâni bolnăvioară și tot așa.
Și apoi, eu care răceam o dată la câțiva ani, acum de fiecare dată când o lua pe Arya răceala, la scurt timp mă lua și pe mine. Ne lua pe rând și ne dădeam una de la alta, nu știu efectiv, numai așa am ținut-o”
, a declarat Misty.

Oricum planurile de nuntă s-au schimbat, la sugestia nașilor de botez ai fetiței. Ei au propus ca mirii să organizeze ceremonia la Geneva, pe o barcă. Inițial, Misty și Keo se gândiseră să facă nunta la Sibiu, la biserica unde au fost botezați atât artistul, cât și fiica lui.

„Noi voiam să facem nunta la Sibiu, la aceeași biserică în care a fost botezat Keo dar și Arya. Tot acolo am făcut și botezul Aryei și mi-a plăcut foarte mult, a fost intim și perfect, departe de ochii presei.
Iar acum a venit nașul si nașa Aryei ( are doua perechi de nași, Mihai Constantinescu și Simona Constantinescu. Și un alt cuplu, prieten din copilarie al lui Keo împreună cu soția lui, Xavier și Florence, stabiliți in Geneva) cu ideea și sugestia, să facem nunta acolo.


Au și o barcă mare, pe care ne-au invitat să facem petrecerea. Deci mă gândesc, încă încerc să îmi dau seama și să aflu. Cum ar fi cel mai frumos dar și ușor de gestionat, să poată ajunge toți cei care ne dorim să ne fie alături. Nu va fi o nuntă cu absolut toate tradițiile, o facem după gustul si personalitățile noastre”
, a precizat Misty, pentru aceeași sursă.
Misty a ales rochia de mireasă, ceea ce înseamnă că nunta se va întâmpla totuși destul de curând.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button