Lifestyle

Mirela Vaida, revoltată după ce a fost amendată

Mirela Vaida, revoltată după ce a fost amendată.

Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a fost amendată, în centrul Capitalei, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis și a fost amendată cu 200 de lei. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Zilele trecute, prezentatoarea TV a mers la un spectacol, la Teatrul de Revistă, și și-a parcat mașina într-un loc nepermis, fiind sancționată pentru asta. Enervată de situație, nu s-a mai putut abține și a făcut totul public, transmițând și un mesaj pentru Primăria Capitalei.

Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București. Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de Capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Circulația e închisă și pune poliția, garduri, zice: ‘Nu treceți’, bandă galbenă.

Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a povestit Mirela Vaida, pe contul său de Instagram, potrivit romaniatv.net.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

Nu e drept! Nu e drept! Primaria din Bucuresti ar trebui sa faca precum Primaria din Brasov, adica sa blocheze cele trei strazi de pe cele trei laturi ale Primarie doar pentru uzul, placerea si pofta angajatilor Primariei, angajati care… Citeşte mai mult »

Back to top button