Lifestyle

Mirela Vaida are toți cei trei copii bolnavi

  • mirela vaida 2_296013.jpg
  • mirela vaida_296014.jpg
  • mirela vaida 3_296015.jpg

Mirela Vaida nu a putut ține petrecerea pe care și-a dorea de ziua de naștere a fiului ei cel mic, Tudor, din cauza faptului că toți cei trei copii ai ei s-au îmbolnăvit. Prezentatoarea TV a precizat pe Facebook de ce a fost nevoită să anuleze petrecerea băiețulului, care a împlinit trei ani.

„Azi e ziua lui Tudor – „Ciuci”! Împlinește 3 anișori. Îi pregătisem o petrecere frumoasă în curte, cu baloane, animatori, copii, jocuri, mini-disco! Era programată pentru ieri, cănd fusese vreme frumoasă.. Mai ales că el, copil crescut în pandemie, nu a avut parte de nicio petrecere până acum! Uite că n-are parte nici anul ăsta. Tudor are varicelă, Vladimir a făcut gripă tip B, iar Carla are enterocolită! Dar nu ne lăsăm!
Printre medicamente, bube, termometre și diete, am decorat casa cu baloane, am comandat câteva pizza bune de tot, am dat comandă de un tort de poveste, deschidem un prosecco pentru noi si o șampanie pentru copii și ne bucurăm de ziua asta specială! Vom reprograma petrecerea dupa Paște iar acum ne bucurăm că, deși izolați și bolnăviori, suntem împreună. Facem noi petrecerea cea mai tare! Vă mulțumim pentru gândurile bune și vă dorim multă sănătate, liniște și pace! Vă îmbrățișăm cu drag!”, a scris Mirela Vaida.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button