Lifestyle

Mihaela Bilic își construiește cabană

Mihaela Bilic își contruiește o cabană, într-o pădure de pe Valea Prahovei. Ea a arătat cum arată casa fără apă, curent și gaze a nutriționistei. „Îmi place mult”, a precizat nutriționista.
Mihaela Bilic își construiește cabană acolo unde a și copilărit. Chiar dacă locuința nu are apă, curent sau gaze, nutriționista spune că îi place mult și abia așteaptă să fie totul gata. Ea a dezvăluit că iubește pădurea și până de Paște vrea să se mute în cabană. Îi amintește, spune ea, de copilăria la bunici. În timp ce părinții ei lucrau și locuiau în București, Mihaela Bilic se bucura de aerul curat, verdeața și liniștea din zona de munte, potrivit viva.ro.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?!
Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”
, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, unde a postat și un filmuleț cu cabana aflată încă în construcție.
Medicul nutriționist a adăugat mesajul: „Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare