Lifestyle

Mariana Moculescu vrea să câștige „un ban cinstit” printr-o platformă pentru adulți. Ținta: s-o întreacă pe Larisa Drăgulescu la bani

Mariana Moculescu (54 de ani) vrea să câștige „un ban cinstit” printr-o platformă pentru adulți care a îmbogățit-o pe Larisa Drăgulescu. Fosta soție a artistului Horia Moculescu vrea să devină mai bogată decât Larisa. Dar nu Larisa a inspirat-o. Ea susține că a fost motivată de o femeie de 72 de ani din SUA, care s-a înscris pe această platformă pentru adulți.


Fosta soție a lui Horia Moculescu are în plan să facă peste trei milioane de dolari.
„Cu vremurile astea știi cum este… Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro. Plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri… destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (…) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a adăugat aceasta, potrivit libertatea.ro.


Mai multe persoane publice din România s-au înscris pe Onlyfans. Îi amintim pe: Mihai Trăistariu, Laurette, Larisa Drăgulescu și Charlotte, fiica lui Ilie Năstase.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Eh! Asa traiesc unele. Daca ar sta ca mine in curent pe peroane cu ochii beliti dupa trenuri, nu i-ar mai arde de prostii.

Back to top button