Lifestyle

Maria Constantin va avea rochie de mireasă de mii de euro. Cine îi va fi domnișoară de onoare…

Maria Constantin și-a ales rochia de mireasă, pentru nunta cu Robert Stoica. Evenimentul va avea loc la începutul lunii august. Artista a optat pentru o rochie care costă câteva mii de euro.

„Vreau să plătească soțul și nu aș vrea să îi spun acum ca să facă infarct înainte de nuntă. O să îi dau factura pe mail după nuntă sau în seara nunții. Cred că o să fie în jur de 9.000 de euro. Între 7.000 și 9.000 de euro. Altceva vreau să zic, este o rochie unicat, iar Maria este extraordinar de finuță și se vede lucrul acesta. Nu o să vedeți coroane cu diamante, așa cum vă așteptați. Atunci când zic diamante, mă refer la ceva finuț și delicat”, a declarat designerul Florin Burescu, pentru ego.ro.

Nefiind superstițioasă, Maria Constantin i-a arătat și logodnicul ei rochia pe care și-a ales-o.
„El oricum știe rochia de mireasă. M-a văzut. Nu sunt o persoană superstițioasă. Mai am mici chestii, dar asta cu rochia de mireasă mi se pare o porcărie, sincer. Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia chiar în ziua nunții (râde). Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este aproape gata”, a spus viitoarea mireasă.


„Este o rochie care are greutatea unui fulg. Consider că fiind o petrecere afară, tip garden party, așa cum am numit-o, garden party, nu nuntă, trebuie să fiu îmbrăcată cât mai lejer, să mă simt bine, să dansez, să mă distrez”, a mai explicat cântăreața.
Maria Constantin va avea mai multe domnișoare de onoare, printre care se numără și Vica Blochina.
Nunta va avea loc pe data de 4 august, la localul lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale. Cu o săptămână înainte, va organiza și cununia civilă. În jur de 250 de persoane sunt așteptate la cununia religioasă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button