Lifestyle

Maria Constantin s-a recăsătorit

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil astăzi, 25 iulie, după 4 ani de relație. Cântăreața, în vârstă 36 de ani, a postat pe rețelele de socializare imagini de la cununia civilă. Ea a purtat o rochie lungă, albă, iar soțul ei a ales un costum turcoaz. Cununia religioasă va avea loc la începutul lunii august. Rochia de mireasă a Mariei Constantin va costa aproximativ 9.000 de euro.


Cântăreața se află la a treia căsătorie. Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă și au împreună un băiat, pe Codrin, care a rămas să locuiască cu tatăl lui. După cinci ani de relație, cei doi au divorțat în 2005.


Din anul 2015 până în anul 2018, Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea. Cei doi au divorțat, iar un an mai târziu, pe 3 august 2019, el s-a stins din viață după ce a suferit un infarct.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Doar la a treia căsătorie e cîntăcioasa? Ea poate mai mult de atât.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ma-ta si-a mai refacut viata? Ca de cand tot incearca.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Vierme homalău, de mumă-ta aia bețivă întrebi?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Vierme homalău, de mumă-ta aia bețivă întrebi? De aia care te-a slobozit în W.C.-ul unei cârciumi, după cum chiar tu ai recunoscut? RĂSPUNDE, BOSCHETE, RĂSPUNDE!!! „Eu in carciuma m-am nascut, in carciuma vreau sa mor.” În mytex.ro, data 27-09-2121 la… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 11 luni în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button