Lifestyle

Maria Ciobanu s-a întors din SUA, în ciuda avertismentelor medicilor

 

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu a revenit în România, după doi ani petrecuți în Statele Unite ale Americii. Artista, acum cetățean american, și-a dorit să-și serbeze ziua de naștere pe plaiurile românești.

Pe 3 septembrie, ea împlinește 82 de ani și vrea să fie înconjurată de familia sa și de prieteni de suflet. Deși și-a încheiat cariera muzicală în urmă cu doi ani și s-a stabilit în Los Angeles, California, un loc cu o climă prielnică afecțiunilor sale, Maria Ciobanu nu poate uita locul unde a fost aplaudată de multe generații.

În ciuda avertismentelor doctorilor (aceștia i-au interzis să mai zboare din cauza problemelor cardiace și respiratorii pentru care a fost tratată), Maria Ciobanu s-a urcat în avion și a venit în țară.

În urmă cu patru ani, ea a fost spitalizată în Los Angeles în urma unui accident vascular care i-a cauzat și pierderi de memorie. Recuperarea a fost dificilă, iar medicii americani i-au recomandat să nu mai urce în avion.

Însă artista și-a înduplecat copiii – Ionuț Dolănescu (cel care se află în țară cu întreaga sa familie și care a întâmpinat-o), Camelia Ciobanu Filip și Leontina Văduva – să o lase să mai vină o dată în țară.

Pe parcursul șederii sale în România, Maria Ciobanu va premia și câștigătorii Festivalului Concurs Național „Ion Dolănescu”, eveniment organizat de Ionuț, fiul ei și al regretatului cântăreț de muzică populară. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 septembrie, în Târgoviște.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button