Lifestyle

Liviu Dragnea – implicat într-un nou scandal amoros? / A fost făcut „măscărici” și „libidinos” de o tânără politiciană

Liviu Dragnea – implicat într-un nou scandal amoros? Fostul lider PSD revine în atenția jurnaliștilor de monden după despărțirea „cu năbădăi” de Irina Tănase.

Oana Leonte, profesoară de franceză, ex-model și ex-voleibalistă, a fost colegă de partid cu Dragnea la Alianța Pentru Patrie (APP). Se vehiculează că a fost curtată intens de acesta. Pe măsură ce zvonurile privind o relație intimă cu Liviu Dragnea au luat amploare, Oana Leonte a ținut să nege categoric totul.

„Nu am nici o relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am nici un fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a declarat ea pentru cancan.ro.

Liviu Dragnea – implicat într-un nou scandal amoros?

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea ar fi fost prins cu „mâța în sac”. Mai exact, cu fereastra de WhatsApp deschisă. El și Oana Leonte ar fi sărbătorit un an de relație sentimentală la începutul lui 2023. Evenimentul în sine ar fi fost marcat cu o vacanță de lux la munte, cadouri și coșuri cu flori. Ba mai mult, politicianul i-ar fi și propus Oanei să se mute cu el, ducând, astfel, relația la un nivel superior. Dragostea nu a durat, însă, mai mult de câteva zile, pentru că bruneta și-ar fi prins așa-zisul iubit discutând online cu alte femei. Și de aici…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Sanchi… Vine aia cu iordane d’astea la noi… Ca mascarici, ca libidinos.

Back to top button