Lifestyle

Kilogramele o împing spre… depresie

  • vica.png
 

Se numără printre femeile care nu se pot împăca cu trecerea timpului și cu… îmbătrânirea. Trecută de vârsta de 40 de ani, fost amantă a lui Victor Pițurcă a recunoscut că a început să se îngrașe și că a ajuns în pragul depresiei, din cauza faptului că organismul ei nu mai reacționează ca în tinerețe.

„Problema mea principală este greutatea. Și depresiile, dacă le fac, le fac din cauza greutății. Eu niciodată nu sunt mulțumită de cum arăt. Trece un an, mă uit pe poze și îmi spun că acum sunt nasoală, că mi-a căzut fața, că m-am îngrășat. Mi se pare că fericirea constă în a fi slab. Am nevoie de un psiholog, știu. Eu sunt fericită doar când sunt slabă”, a povestit Vica, pentru libertatea.ro.

Vedeta chiar a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că este cazul să accepte ajutor specializat înainte de a ajunge să sufere de sindromul dismorfic sau sindromul urâțeniei închipuite, așa cum se traduce în termeni populari.

„Mă mai duc în parc și alerg când am timp. Acum mănânc orice, pentru că sunt și stresată, dar sufăr și încerc să nu mă uit în oglindă. Acum am găsit un preparat și îl testez. Este o fibră care se umflă în stomac și se pare că ar avea același efect precum operația de micșorare a stomacului. Adevărul e că-mi taie pofta de mâncare, dar nici nu sunt mâncăcioasă de fel”, a mai spus Vica.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button