Lifestyle

Kamara și-a făcut o intervenție estetică

Întors de la Survivor România 2023, Kamara a trecut printr-o intervenție estetică. Artistul, care a petrecut 13 săptămâni în Republica Dominicană, în competiție, a trecut printr-o operație de blefaroplastie. Este vorba despre o intervenție prin care se corectează pleoapele căzute. Artistul a spus că decizia lui nu a avut legătură cu aspectul fizic, ci cu faptul că avea un câmp vizual îngustat, din cauza excesului de piele.

„Am avut o intervenție de blefaroplastie, făcută de doctorul Dameh. Sunt pe recuperare, deocamdată. Aveam nevoie de această intervenție pentru că îmi cădea pleoapa peste ochi și mi se reducea mult câmpul vizual, ceea ce nu ajută, mai ales noaptea, când conduci.

Aveam și niște pungi foarte mari. Începuse lumea să zică: «Ești un bețiv!». Eu nici măcar nu beau! Apoi: «Te droghezi dacă nu bei!». Nu, nici măcar nu fumez! Am zis că dacă problemă a apărut în timp, de ce să nu scap de ea, dacă am și ocazia să o fac? M-am lăsat pe mâinile doctorului Dameh, care a făcut această operație de blefaroplastie”, a povestit artistul, potrivit ego.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button