Lifestyle

Jorge a investit în imobiliare, în Mamaia Nord

Jorge a cumpărat cinci locuințe, în Mamaia Nord, pentru a le oferi spre închiriere, așa cum face, de mai mulți ani, colegul său de breaslă, Mihai Trăistariu. Garsonierele achiziționate de Jorge se află într-un complex rezidențial cu piscină, jacuzzi și sală de fitness.

„Sunt 5 studiouri poziționate pe prima linie la mare, pe plaja Mamaia Nord-Năvodari. Studiourile au pat matrimonial și canapea extensibilă, sunt gândite pentru patru persoane cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat, fier de călcat și televizor care se învârte 360 de grade pentru o vacanță perfectă la malul mării. La etajul 9 aveți saună, jacuzzi, dar și sală de fitness. Dacă veniți la noi, beneficiați de toate beneficiile complexului”, a transmis cântărețul despre noua lui afacere.


Prețul unei nopți de cazare în una dintre garsonierele lui Jorge variază, iar în cursul săptămânii costă 900 de lei, în weekend 1.100 de lei, conform libertatea.ro. În august, prețurile cresc. O noapte de cazare ajunge la 1.300 de lei, potrivit unui site de închirieri. Micul-dejun nu e inclus, însă clienții au la dispoziție o bucătărie complet utilată.


Mihai Trăistariu deține șase garsoniere în Năvodari, pe care le-a avut ocupate în perioada de 1 Mai și Paște. Cântărețul a mărturisit că a cerut 200 de lei pentru o noapte de cazare. Fostul participant de la Eurovision a achiziționat recent și un apartament de lux în Mamaia Nord, tot pentru a-l introduce în circuitul turistic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button