Lifestyle

Iulia Albu: „Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere” / Care sunt plăcerile ei „vinovate”

Iulia Albu a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician, însă nu a detaliat ce proceduri și-a făcut. Fosta soție a lui Mihai Albu susține că există un singur doctor chirurg estetician în care are încredere și că este bucuroasă că l-a întâlnit. Deși fosta concurentă de la America Express a declarat că nu-și dorește să-și mărească buzele și nici să-și opereze nasul, aceasta recunoaște că are un secret.

„Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere. Și nu, nu îmi injectează acid hialuronic nici în buze, nici în alte părți. Nu simt nevoia de volume mărite și nici de a avea alt nas. În curând, vom vorbi mai multe despre acest subiect, pentru că este momentul ca cineva să o facă în mod responsabil, cu subiect și predicat și, mai ales, pentru a-i ajuta real pe ceilalți. Pe noi doi ne-a unit convingerea că eu trebuie să fiu eu mereu. Și este extrem de dificil să întâlnești un doctor atât de dedicat și deschis. Sigur că am un secret. Și singurul care îl știe momentan este DOC”, a declarat Iulia Albu, pentru viva.ro.


„Plăcerile mele vinovate sunt pâinea și cartofii prăjiți. Pâinea o cumpăr dintr-un singur loc din București, iar cartofii îi savurez întotdeauna cu un pahar de șampanie. Asta, firește, se întâmplă o singură dată pe săptămână, sâmbăta. Fac sport, însă nu exagerez, patinez, merg cu rolele, cu bicicleta, merg la sală, alerg, îmi place foarte mult să variez tipul de antrenament”, a adăugat ea. Iată ce a spus despre filtrele folosite pe rețelele de socializare: „Toată lumea își editează fotografiile. Unii, mai mult, alții, mai puțin. La finalul zilei, seara, când te speli pe dinți, oglinda nu are filtru. Cheia este să te recunoști tu pe tine. Atât”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare