Lifestyle

Iubita din tinerețe a lui Ashton Kutcher, ucisă de un criminal în serie (Galerie FOTO)

  • criminal_279970.jpg
  • criminal 2_279969.jpg
 

Ashton Kutcher (foto 1) și-a cucerit fanii cu roluri amuzante, dar viața sa nu a fost una lipsită de necazuri. Actorul din serialul „Doi bărbați și jumătate” a suferit o pierdere traumatizantă în tinerețe: iubita de atunci a starului a fost ucisă de un criminal în serie, care a fost prins șapte ani mai târziu.

Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiată de 47 de ori, cu un cuţit.

Tragedia s-a petrecut pe data de 21 februarie 2001, în timp ce făcea duș. Tânăra de 22 de ani a fost găsită aproape decapitată, cu gâtul tăiat. Autoritățile au menționat că după Ashley au mai urmat încă patru victime, iar criminalul în serie ar fi ucis cel puțin 10 femei în total. Abia șapte ani mai târziu a fost arestat.

Michael Tomas Gargiulo (foto 2), cunoscut și ca „Hollywood Ripper”, a fost prins după ce s-au descoperit probe ADN în apartamentul unei victime care a reușit să scape din mâinile sale.

În seara în care i-a fost ucisă iubita, Ashton Kutcher trebuia să se întâlnească cu Ashley pentru a merge la o petrecere organizată după ceremonia premiilor Grammy, însă cei doi nu au reușit. El a sunat-o de două ori, apoi a mers la ea acasă, dar nu s-a îngrijorat că tânăra nu i-a răspuns, presupunând că era suparată.
Ulterior a aflat că iubita sa nu mai era în viață. După 14 ani de la crimă, el a fost chemat să depună mărturie.

Între timp, Ashton și-a refăcut viața cu actrița Demi Moore, cu care s-a căsătorit în 2005. Mariajul s-a destrămat opt ani mai târziu. În 2015, actorul a ajuns din nou în fața altarului. S-a căsătorit cu Mila Kunis și împreună au doi copii: Wyatt Isabelle, în vârsta de 5 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 3 ani.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button