Lifestyle

Imaginea lui Arșinel, folosită pentru reclamă la firma de pompe funebre

Imaginea lui Arșinel este folosită pentru reclamă la… firma de pompe funebre. Potrivit fanatik.ro, firma care s-a ocupat de înmormântarea actorului își face acum reclamă pe seama lui. Postările glumețe au curs pe rețelele de socializare, conform sursei în cauză.

„Dacă marele actor Alexandru Arșinel a avut încredere în noi poți să o faci și tu. Te așteptăm! Echipa a avut marea onoare să îi organizeze funerariile marelui actor de comedie Alexandru Arșinel. Odihnește-te în pace, maestre!”, este un mesaj scris de reprezentanții firmei de pompe funebre.


Oamenii s-au împărțit în două tabere. Unele persoane au gustat mesajele, iar altele s-au arătat revoltate. Unul dintre fiii artistului a aflat de situație și a reacționat elegant.

„Este un gest foarte frumos din partea lor. Nu știam această informație. Nu ne deranjează acest lucru chiar ne bucură că l-au apreciat. În perioada următoare urmează să îi facem un parastas tatălui nostru. Nu ne dorim să mai facem nimic public.
Pentru că aceste lucruri sunt personale, de familie și pentru cei apropiați. Nimic mai mult”, a declarat fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, pentru click.ro.

Arșinel a murit în data de 29 septembrie, la Spitalul Universitar. Era internat de mai multe săptămâni, având probleme cardiace și alte afecțiuni.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button