Lifestyle

Ilinca Vandici, cu referire la soțul ei: „I-aș ierta absolut orice!”

  • ilincavandici.png
 

După cinci ani de căsnicie, Ilinca Vandici a declarat că i-ar ierta orice soțului ei. Totodată, prezentatoarea de la Kanal D a lansat un mesaj pentru femeile care ar putea atenta la căsnicia ei și le asigură că Andrei Neacșu tot la ea se va întoarce.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. El mi-a dat cele mai frumoase momente, rațiunea noastră ca și cuplu, adică copilul. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea”, a spus Ilinca Vandici, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: Teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită. Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine”, a adăugat prezentatoarea TV, citată de viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Vezi și: Ilinca Vandici, cu referire la soțul ei: „I-aș ierta absolut orice!” […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare