Lifestyle

Idei de cadouri de bărbați de ziua lor de naștere

Găsirea cadourilor potrivite pentru bărbați este o provocare la fiecare zi de naștere, aniversare, onomastică sau sărbătoare programată. Cauza ar fi poate pentru că bărbaților le este mai greu să-și exprime gusturile și preferințele decât femeile? Sau magazinele online și offline nu au suficiente alegeri?

Adevărul este că ideile de cadouri pentru bărbați sunt mereu aceleași: cravata obișnuită, cămașa obișnuită, șosetele obișnuite. Soluția este explorarea altor tipuri de cadouri, originale pentru el, pornind de la  interesele și pasiunile sale. Cu siguranță există o dorință care nu a fost îndeplinită sau un dar pe care nu l-a mai avut. 

Iată câteva idei de cadouri pentru bărbați, potrivite pentru ziua lor de naștere, în conformitate cu vârsta.

Idei de cadouri pentru tinerii de 18 ani 

Majoratul trebuie sărbătorit cu mare fast, iar oferirea unui cadou pe măsură, este o alegere dificilă. Totul pornește de la pasiunile tânărului sărbătorit. Fanii jocurilor video se vor bucura nespus de un computer sau un PlayStation. Iubitorii de experiențele cu adrenalină, însă, vor fi încântați de o lecție de wakeboard sau o experiență cu parapanta. 

Idei de cadouri pentru bărbații de 30 de ani 

Pentru parteneri, ale căror gusturi sunt bine cunoscute, poate fi ideal tricoul cu fotbalistul preferat sau un bilet la un meci. Iubitorii unui trai de lux, vor aprecia seturile cu colecții de vinuri sau de bere. Totuși, nu trebuie negat faptul că bărbații cheltuiesc acum aproape la fel de mult pe produse de îngrijire zilnică, la fel ca și femeile (o confirmă statisticele), respectiv o cremă de față energizantă sau un set pentru bărbierit sunt cele mai bune alegeri. Accesând link-ul https://makeup.ro/, pot fi selectate cele mai potrivite remedii de îngrijire, special gândite pentru bărbați.

Idei de cadouri pentru bărbații de 40 de ani 

Cel mai ideal cadou pentru un bărbat în floarea vârstei? Depinde de legătura avută cu omagiatul. Fie că este un frate mai mare sau cel mai bun prieten, organizarea unui tur vinicol cu degustări a celor mai de selecție vinuri, este o idee excelentă. Pentru tipul rafinat, bilete pentru un concert de jazz în clubul lui preferat, este o idee perfectă. De asemenea, va fi încântat și de un parfum – este cel mai personal dintre cadourile bărbătești, pentru că rămâne pe piele, respectiv aroma care îl caracterizează îl va duce cu gândul la persoana care i l-a oferit. Magazinul online Makeup oferă un sortiment bogat de arome a celor mai cunoscute branduri.

Cadouri pentru bărbații de 50 de ani

Acest jubileu este sărbătorit, de obicei, cu multă lume și multă veselie. Este cazul unui dar de lux, mai ales dacă este o rudă apropiată. De exemplu, un bilet pentru o expoziție exclusivă cu tematică sau pentru meciul echipei sale favorite. Dacă sărbătoritul este un iubitor al tehnologiei, atunci oferirea unui accesoriu inteligent și practic îl va face fericit.

Cadouri pentru bărbații de 60 de ani 

Aceasta este vârsta potrivită pentru a se bucura de pasiunile pe care le-a avut, dar nu a avut timpul necesar să le aplice. Prin urmare, un curs online care să-l ajute să-și perfecționeze hobby-ul preferat sau să înceapă unul nou, ar fi cea mai bună alegere. O idee de cadouri pentru bărbați, foarte populară de altfel, sunt seturile de lux cu vinuri de selecție. 

Cadouri pentru bărbați de 70 de ani 

Ajuns la o vârstă deja înaintată, bunicul are nevoie de o relaxare, iar o experiență de vânătoare în compania unor profesioniști, care îl vor învăța trucurile meseriei, va fi ceva special. Pentru iubitorii de plante, un kit pentru cultivarea plantelor aromatice, îl va încânta pur și simplu. Ceasurile de lux sau îmbrăcămintea pe măsură sunt cadouri bărbătești sigure și potrivite pentru un coleg care tocmai s-a pensionat

| MyTex.ro
Idei de cadouri de bărbați de ziua lor de naștere 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button