Lifestyle

Grigore Leșe, după o experiență recentă și după decesul artistului Petrică Mîțu Stoian: „(…) tratamentele pot răscoli mai mult decât să vindece problema pentru care sunt aplicate”

 

Grigore Leșe a povestit că, recent, a avut și el probleme de sănătate după un tratament urmat într-o clinică privată. Artistul a povestit totul după decesul cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

„Urmărind discuțiile despre suspiciunile în legătură cu moartea sa, am realizat că am o experiență asemănătore petrecută vara aceasta. Mesajul meu nu este o acuză. Profesia de medic este și va rămâne sfântă, indiferent că vorbim de medici în spitale de stat sau în clinici private. Însă exercitarea ei cred ca trebuie să fie cu aceeași răspundere în centrele de tratament private, ca și în spitalele de stat.
În iulie anul acesta am urmat câteva zile un tratament la un centru de tratament din țară. N-am să spun unde, pentru că nu doresc sa fac rău nimănui, iar personalul medical de acolo s-a purtat impecabil cu mine. După cele 7 zile de tratamente pentru diferite afecțiuni, am plecat către Maramureș, acolo unde, în următoarea noapte de la sosire, am suferit o problemă cardiacă serioasă, ce a necesitat intervenție de urgență. Urmată de două săptămâni de spitalizare. Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine! Concluzia este că, deși bine intenționate, am înțeles că tratamentele pot răscoli mai mult decât să vindece problema pentru care sunt aplicate.
Mai mult, tratamentele efectuate fără analize și investigații amănunțite în prealabil, chiar dacă sunt făcute cu intenții bune, cu scopul de a vindeca, pot face mult mai mult rău decât bine. Am înțeles pe pielea mea. Și iată că, uneori, pot fi asociate cu deznodăminte mult mai grave, cum a fost cazul lui Petrică Mâțu Stoian. Să fiți sănătoși și să alegeți înțelept pe mâna cui vă lăsați sănătatea!”, a scris Grigore Leșe, pe pagina de Facebook.

VEZI ȘI:

A decedat cântărețul Petrică Mîțu Stoian…

Update. Regretatul Petrică Mîțu Stoian era vaccinat antiCOVID-19

Update. Cercetări pentru UCIDERE DIN CULPĂ, după decesul cântărețului Petrică Mîțu Stoian


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare