Lifestyle

Godină, mesaj dur pentru cei care consideră că ia salariu bun în Poliție

Marian Godină a postat un mesaj dur pentru cei care nu înțeleg de ce este nemulțumit de salariul din Poliție și de ce a spus că și-ar da demisia. Polițistul se află în prezent în concediu pentru creșterea copilului, alt aspect neînțeles de unii.
El a spus că se gândește dacă se va întoarce în Poliție, unde ia în jur de 5.000 de lei lunar.

„Consider că pot face mai mult în privat”

Godină a precizat că merită mai mult de atât și că poate face mai mult cu viața sa.

Declarația sa i-a înfuriat pe cei care au salarii mai mici de atât.

„Eu nu am zis că vreau ca Poliția să-mi dea mai mult, ci că nu m-aș mai întoarce pentru că eu consider că pot face mai mult în privat”, a explicat polițistul, invitându-i pe cei care s-ar mulțumi cu salariul să se angajeze ei în Poliție.

mesaj dur | MyTex.ro
Godină, mesaj dur pentru cei care consideră că ia salariu bun în Poliție 4

„După 25 de ani de poliție, lucrați efectiv în operativ, vei ieși cu o pensie «specială» în jur de 3000-4000 de lei. Dacă ți se pare atât de mare, că tot m-ai certat că alții au pensii mult mai mici, iată că ai încă un motiv ca să aplici.

Eu nu vreau ca la pensie să trăiesc din 3500 de lei pe lună. Chiar nu vreau. Vreau să mă pot bucura de timpul pe care îl voi avea atunci la dispoziție, vreau să îmi pot ajuta eu copiii, nu să fiu eu o povară pentru ei. De aceea nu îmi doresc să rămân și să ajung la acea pensie «specială», ți-o las ție cu mare drag. Îmi vei spune din nou că sunt alții cu pensie și mai mică. Știu, am și eu părinți, mama mea are 1100 de lei pensie. Dar e ăsta un argument ca eu să zic sărut mână pentru 3500? Eu zic că nu, de aceea vreau să fac în așa fel să nu stau pe suma asta la pensie. Am voie? Îmi dai voie? Sau mă cerți?”, a scris Marian Godină.

Godină a trecut și la jigniri…

În finalul acestui mesaj dur, Godină a trecut și la jigniri.

„Între noi fie vorba, dacă nu ai reușit să pricepi un interviu în care am vorbit foarte simplu, pe înțelesul oricui, mi-e greu să cred că vei ajunge la un salariu prea mare. Probabil d-aia ți se și pare enorm un salariu de 5000 de lei. (…) În loc să încercați să-i trageți pe alții în căcatul în care vă scăldați, mai bine ați încerca să ieșiți voi de acolo. Ar fi mai bine pentru voi!”, a conchis Marian Godină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] avut o evoluție ascendentă în sistemul de Poliție, conform sursei citate. A fost, în perioada 1994-1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție […]

Back to top button