Lifestyle

George Buhnici – sfaturi de căsătorie

George Buhnici – sfaturi de căsătorie

Brașoveanul, fost jurnalist la PRO TV, a fost în centrul atenției opiniei publice în ultima perioadă, după opiniile sale controversate. Știți episoadele referitoare la „femeile cu vergeturi”, „nevasta care arată ca o minoră și despre „sexul mai tare”.

Acum, George Buhnici le-a dat tinerilor, pe Twitter, sfaturi de căsătorie:

„Oamenii singuri și fericiți nu prea am văzut. Relațiile pasagere și prieteniile de ocazie fix asta sunt. Alege să te căsătorești înainte de 30 de ani. Nu devine mai ușor după. Dacă poți, fă măcar 2 copii. O să fii mai fericit pe termen lung, dacă ai o responsabilitate de familie.

Nu devenim mai tineri, mai flexibili, mai curajoși o dată cu vârsta. E mai ușor să cazi și să te ridici la 20+ ani. Important e să faci ceva. Căcatul ăla cu work-life-balance nu te ajută la începutul vieții productive. Trage tare, fă-ți o familie și un viitor devreme. Poți!

Nu știu câți dinte voi aveți sub 30 de ani dar acesta e strigătul meu disperat către voi. Nu vă lăsați prostiți de confortul vieții moderne. Nu fiți oamenii slabi care aduc vremurile grele.

Comentariul lui George Buhnici a generat o sumedenie de reacții pro și contra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ce-l tot pomeniți pe waxerul ăsta deviant? Ăsta-i de-o prostie cruntă, de felul lui godină.

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Lasati sfaturile astea! Doamne fereste sa se puiasca Gigel al meu! Plec din oras, ma jur! Ma mut la tara in vreo halta cfr. Destul am tras si trag din cauza lui. Of, of!

Mama lu mă-ta
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Fă, devianto mică, ți-e rușine cu porecla de vilighei? Pocnitoare mică și bețivă. Waxerițo. Lesbianco.

Back to top button