Lifestyle

Gemenele lui Mihai Morar au terminat clasa a VIII-a la o școală privată

Fiicele gemene ale lui Mihai Morar au terminat clasa a VIII-a la o școală privată. Prezentatorul de la Radio Zu a dezvăluit că este foarte mândru de Mara și Cezara și i-a lăudat pe profesorii fetelor. Recent, Mihai Morar a postat câteva fotografii de la premierea de clasa a VIII-a și câteva cuvinte prin care și-a exprimat emoția.

„COPII LAUREAȚI & PĂRINȚI ÎNLĂCRIMAȚI ??‍???‍? Aceste imagini îi pot afecta emoțional pe părinți. Astăzi, pentru Mara și Cezara, a sunat ultimul clopoțel al gimnaziului.
Nu știu ce să vă zic despre noi, părinții lor, dar au avut fetele astea șansă de niște dascăli în ăștia 8 ani, de-mi vine să le fac grup statuar. De fapt, nu mă pricep să sculptez. Ei sunt sculptorii! Îi vedeți în poze. Știți, Brâncuși a zis că el nu sculptează pasărea, ci zborul. Așa au fost ei pentru Mara și Cezara.
Nu au modelat niște copii, le-au modelat calea. Doresc fiecărui părinte ca în calea copilului lor să întâlnească niște dascăli precum Oana, Raluca, Diana, Alin sau Jack. De aia suntem înlăcrimați. De fericire. Și din recunoștință”, a transmis Mihai Morar.


El a postat și o fotografie cu familia lui, cu gemenele care au avut balul de absolvire. „Am lăsat prințesele la banchetul de absolvire și, decât să plângem, am zis că mai bine mergem și noi, ca regii, la o petrecere”, a mai scris el.
Potrivit libertatea.ro, taxa percepută de școala la care au învățat fetele depășește 700 euro/lună.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button