Rețetă ușoară de drob

Rețetă ușoară de drob
Dacă vrei o variantă mai light a drobului clasic, dar la fel de savuroasă, acest drob de pui este alegerea perfectă. Fraged și aromat, se potrivește de minune pe masa de Paști.
Ingrediente:
Pentru compoziție:
500 g piept de pui
100 g ficăței de pui
3 ouă
2 fire ceapă verde
2 căței de usturoi
1 morcov mic
1 legătură de mărar
1 legătură de pătrunjel
50 g smântână
50 g pesmet
sare și piper după gust
Pentru asamblare:
2 ouă fierte țări (pentru mijloc, opțional)
1 ou crud (pentru uns deasupra)
Pași:
1.Începem prin a fierbe carnea în apă cu sare timp de 15-20 de minute.
2. În acest timp, pregătim legumele: tocăm ceapă, verdețurile, iar morcovul îl dăm pe răzătoare.
3.Punem și ouăle la fiert, iar după ce carnea este gata, tăiem mărunt și o amestecăm cu legumele pregătite anterior, pesmetul, smântână, ouăle, sarea și piperul.
4. Omogenizăm bine compoziția, după care punem jumătatea din această în tavă
5.Așezăm cele 2 ouă fierte pe mijloc și completăm cu restul compoziției.
6. La final, turnam un ou bătut peste și coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 40 de minute, până devine frumos rumenit.
7. Așteptăm să se răcească, apoi îl putem felia.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

