Gastronomie

Jamila a dezvăluit secretul pentru cea mai delicioasă piftie / Moștenire de familie

Jamila a dezvăluit secretul pentru cea mai delicioasă piftie.

Bucătăreasa este extrem de cunoscută în mediul online pentru rețetele și sfaturile sale culinare.

Prezentă la Adevărul Live, Jamila a dezvăluit secretul pentru cea mai delicioasă piftie, preparat care nu trebuie să lipsească de la masa de Crăciun.

„Dacă l-aş întreba pe tata, specialist în piftie, mi-ar spune că ar trebui să o fierbem la foc foarte, foarte mic şi pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât carnea să se desprindă complet de pe os. Din acest motiv nu ne iese de regulă piftia, pentru că ne grăbim, toată gelatina din os, din cartilagii trebuie să iasă. Depinde de cantitate, dar de obicei o testezi: iei o cantitate foarte mică de supă, lichid, o laşi să se răcească puţin şi îţi pui între degete şi dacă e lipicioasă înseamnă că gelatina lucrează sau putem pune în congelator şi dacă se gelifiază, atunci e OK. La piftie punem doar usturoi şi piper boabe, când fierbe, şi frunze de dafin, dacă ne plac”, a relatat Jamila.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button