Gastronomie

Cele mai bune 10 localuri din Brașov, potrivit Tripadvisor

Cele mai bune 10 localuri din Brașov.

Pe locul 1 în ierarhia prestigiosului site Tripadvisor este Restaurantul Ograda (foto), situat în Piața Sfatului. Toate recenziile publicate sunt pozitive vizavi de mâncarea preparată.

„Absolut cel mai bun restaurant din jur, am comandat 7 feluri de mâncare diferite, toate au fost uimitoare, cu siguranță vom reveni curând, foarte recomandat”, a scris un client, completat fiind de un altul: „E un loc local unde poți încerca unele dintre mâncărurile tradiționale puțin reinterpretate. Personalul este foarte politicos și atent, asigurându-vă că aveți o experiență grozavă. Asigurați-vă că gustați deserturile – merită”.

Pe poziția secundă se află La Ceaun, de pe Strada Michael Weiss. Pe aceeași stradă se află și restaurantul ce ocupă ultima poziție a podiumului – Haplea D’ale Gurii.

Cele mai bune 10 localuri din Brașov. În continuare, până la locul 10, se află: Zuze (4), Artis – Radisson Blu (5), Cucinino (6), La Ceaun – Piața Sfatului (7), Podul lui Wagner (8), Le Petit Bistro (9) și Casa Hirscher.

Toate sunt amplasate în Centrul Brașovului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Dan
2 luni în urmă

Nu se intelege clasamenul. La ceaun e pe 2 sau pe 7?

Răspunde la  Dan
2 luni în urmă

Sunt două restaurante La Ceaun. Unul este situat pe str. Michael Weiss – locul 2; celălalt, în Piața Sfatului.

Cumulus
2 luni în urmă

Vrabie, ai modificat articolul?

Back to top button