Cătălin Scărlătescu știe cum se face șnițelul perfect / Trucul ingenios / Rețeta…
Cătălin Scărlătescu știe cum se face șnițelul perfect, cu experiența acumulată de ani de muncă în bucătărie.
Iată ingredientele folosite: piept de pui/ carne de porc / vită; sare; piper; ierburi aromatice (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, pătrunjel sau mărar, în funcție de preferințe); fulgi de porumb; unt.
Cătălin Scărlătescu știe cum se face șnițelul perfect
Conform realitatea.net, trucul folosit de juratul de la MasterChef, show-ul culinar de la PRO TV, are legătură cu crusta șnițelelor.
Primul pas este de a scufunda bucățile de carne, asezonate în prealabil cu sare piper și ierburi aromatice, într-un bol cu unt topit. Apoi, le tăvălește printr-un amestec de fulgi de porumb zbrobiți cât mai fin, pe care le pune la prăjit într-o baie de ulei, în tigaie. Astfel șnițelele ies extrem de crocante la exterior, aromate și cu o textură fină la interior.
Poftă mare!
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Ba’,baiatu’ … Cand va aud cu “perfect” simt ca-mi explodeaza creierii,vorba lui Dragos Patraru. “Vorbeste engleza perfect”… “snitzelul perfect”. PERFECT e doar D-zeu,iar lumea creata de el este imperfecta doar datorita NOUA.