Lifestyle

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai duc fetițele la grădiniță privată / Ce i-a nemulțumit…

  • gabriela cristea 3_293306.png
 

Prezentatoarea tv Gabriela Cristea și cântărețul Tavi Clonda și-au mutat fiicele de la grădinița privată la una de stat. Victoria este la grupa mare și Iris, la grupa mică. Tatăl fetițelor, Tavi Clonda a dezvăluit pentru fanatik.ro de ce au renunțat la sistemul educațional privat.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă. Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum care este efortul financiar”, a declarat cântărețul.

„Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac.
Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește ni se spunea, bineînțeles. Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă. Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era ok”, a mai declarat Tavi Clonda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare