Lifestyle

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii. Aceasta nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, o perioadă, motiv pentru care urmăritorii ei s-au temut că a pățit ceva. În realitate, prezentatoarea tv a fost în vacanță. Ea a explicat pe internet că și-a dorit să se „rupă” de lume pentru câteva zile.

„Dragilor, vă mulțumim pentru gândurile voastre bune la început de an. Am tot primit mesaje de la voi pentru că nu am mai postat în feed de multă vreme, dar ne-am dorit tare mult să ne bucurăm mai mult de «noi» la început de an. Azi noapte ne-am întors din vacanța unde a fost minunat. Noi am ales Tenerife și ne-am bucurat de o insulă desprinsă parcă din altă lume. Toate imaginile filmate le vom grupa în două vloguri pe care le vom încărca în curând pe YouTube, iar zilele următoare o să urcăm aici mai multe poze. De astăzi la muncă, dar vă povestesc mai târziu ce și cum”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button