Lifestyle

Gabriela Cristea a dat chix de Paște în afacerea cu cozonaci

Gabriela Cristea a avut probleme de Paște cu afacerea pe care și-a deschis-o și a dat vina pe o firmă de curierat. Prezentatoarea de la Antena Stars a decis să vândă cozonaci, zacuscă și dulcețuri după propriile rețete, dar nu i-a ieșit cum a sperat de Paște. Concret, o parte din clienții ei nu au primit la timp produsele comandate și plătite în prealabil. Gabriela Cristea și-a cerut scuze pe internet față de cei care au rămas de sărbători fără produsele dorite și a dat vina pe firma de curierat.


„Am avut o zi extrem de grea și agitată. Am muncit atât de mult în ultima vreme. Și eu, și oamenii care m-au ajutat. Am muncit de dimineața până seara în speranța în care toate comenzile vor ajunge la voi. Am omis un lucru. Am omis factorul uman. Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier.


Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. Pentru că toate produsele care nu vor ajunge în termen la voi, vor fi primite cu retur și evident vor fi aruncate. Fiți siguri că nimeni nu a încercat să vă țepuiască. Toate produsele care nu vor ajunge la voi, vor fi returnate către noi și voi vă veți primi banii înapoi
”, a spus Gabriela Cristea, pe o rețea de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button