Lifestyle

Fosta soție a lui Pepe, acuzată din nou de infidelitate / „Au vorbit pe telefonul copilului”

Fosta soție a lui Pepe ar fi din nou în prag de divorț, după ce ar fi cunoscut pe altcineva. Pepe a făcut dezvăluiri neașteptate despre Raluca, fosta lui soție, cu care are două fetițe.
Cântărețul a precizat că cele două fetițe locuiesc cu el, dar mama lui poate veni oricând să le vadă.

„Fetele se duc în fiecare weekend la mama lor, atunci când nu au alte activități. Raluca ar fi putut să ne viziteze în orice zi și are ușa deschisă să vină la noi. Că nu vine la noi e altceva…”, a declarat Pepe.
De curând, el a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care spunea că nu își mai dorește să fie asociat cu fosta soție.


„Postarea a fost mai mult pentru presă, pentru că a prins-o cu actualul sau cine e… de mână. Ea e căsătorită în momentul de față. Nu mai e soția lui Pepe. Are și ea un nume extrem de sonor. De ce trebuie să mă asociați pe mine cu ea? Eu la modul acesta am spus. Să spună fosta lui Richie, ce, nu a fost cu el?! Le-am dat și eu așa că m-am enervat. Eu pot să spun ce vreau. Cui nu-i convine să mă dea în judecată și eu le dau probe”, a declarat artistul, în emisiunea lui Dan Capatos.


Pepe are o relație civilizată cu Ibrahim, încă soțul Ralucăi și a povestit că a aflat despre actuala relație a Ralucăi, după ce aceasta a folosit telefonul fiicei lor pentru a vorbi cu noul iubit. Nu ar fi o noutate că Raluca Pastramă este infidelă.

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat, mai bine asculta ce i-am zis, că nu ajungea în situația asta.

Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă! Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic, a explicat cântărețul, fiind citat de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare