Lifestyle

Florin Dumitrescu, cadou de peste 5.000 de euro pentru soția sa

Florin Dumitrescu i-a luat soției sale un cadou de peste 5.000 de euro.

Din anul 2014, Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina, alături de care are două fetițe. De curând au circulat zvonuri în presă că cei doi sunt în pragul divorțului. Auzind speculațiile, Florin Dumitrescu a infirmat totul, iar de ziua soției sale, i-a făcut un cadou special. El a pornit la prima oră a dimineții în căutarea darului perfect:

„Mă duc să îi iau cadoul Cristinei pentru 14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie și 1 iunie. Un singur cadou pentru toate. Dacă mă chinui puțin includ și ziua ei de naștere!”, a precizat el.
La scurt timp, Florin Dumitrescu a dezvăluit că i-a cumpărat soției Cristina un ceas în valoare de 5.600 de dolari, echivalentul a 5.200 de euro. „Babe, să îl porți cu drag! M-a atras culoarea, mi-a adus aminte de verile petrecute în linişte la malul mării!”, a mai scris el pe Facebook.


„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru revista VIVA!.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button