Lifestyle

Fiica Andreei Antonescu a rămas în SUA, la tată

Fiica Andreei Antonescu a rămas în SUA, la tată. Fata ar fi fost cea care a luat alegerea.


Andreea Antonescu este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Perioada frumoasă din viața ei este umbrit, însă, de alegerea fiicei ei, Sienna, de a rămâne în America.
Artista a fost căsătorită din 2011 cu Traian Spak, cu care o are pe Sienna. O perioadă, cântăreața a locuit în SUA, cu soțul ei, apoi cântăreața a revenit în țară. A adus-o și pe fiica ei, dar se pare că Sienna nu s-a putut acomoda aici. 


„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de două-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și-a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, conform wowbiz.ro.

sursa foto: Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Antonescu a declarat recent că Sienna a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, unde este tatăl ei. Artista a precizat că s-a […]

Back to top button